Jump to content

Molim pomoć hitno!


nebo27

Preporučene objave

Molim vas za savjet, situacija je sljedeća: starija gospođa od 80ak godina bez obitelji, poklonila je stan darovnim ugovorom prijatelju, al s obzirom da je stara još uvijek živi u njemu i nakon smrti bi ga ostavila..Ali taj stan je od firme u kojoj je nekad radila i treba još otplatit da postane njen,i sad budući da ga je dala bez bilokakvih uvjeta, ništa nije tražila zauzvrat, ni uzdržavanje ni ništa osim što se prijatelj obvezao otplatit te rate i to je i učinio sve ove godine,a to je bilo pred 10 godina.

Nedavno je između njih došlo do nekih trzavica i gospođa bi htjela opozvat taj ugovor..i sad je zanimljivo da u tom darovnom ugovoru su navedene KRIVE čestice pod KRIVIM uloškom a na temelju tog ugovora sud je donio rješenje pod drugim česticama iz drugog uloška u kojem su istiniti podaci za taj stan. Znači, po samom ugovoru ona je poklonila nešto što nema veza s njom,točna je sama adresa a sud donosi rješenje sa pravim česticama, i sad me zanima dal se može pobijat to rješenje i opozvat ugovor s obzirom da se prijatelj već upisao kao vlasnik i prijeti joj da će joj uzet stan i izbacit ju na ulicu....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija