Jump to content

jednokratna pomoć od države


loza

Preporučene objave

zanima me da li mi netko može odgovoriti ,u mirovini sam koja iznosi 1980kn,za hrvatske branitelje najniža propisima ,ali moje pitanje je drudoi tiće se moje obitelji imam troje krasne dijece jedno od njih troje je dijete s težim poteškočama u razvoju ima 7 god i supruga ima status roditelj njegovatelj,da li ima mogučnosti dobiti jednokratnu financijsku pomoć za moje dite ,koje još i nehoda vi ostale dijagnoze a dosta toga se mora privatno obaviti.hvala?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

zva sam na taj broj ,javila se gosp. i rekla da se moja predstavka zaprimila i da se čeka očitovanje ,o mom predmetu.zanima me ako bih kojim slučajom to i dobio kad zbrojim primanja svoja i supruge i podijelim ih na nas 5 u kuči po članu iznosi 1238kn,kolika bi se mogla dobiti jednokratna pomoć i koliko se čeka to očitovanje ,zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav!zaklada je danas počela sa isplatom novca za zahtjeve koje je odobrila,pa provjerite svoj račun.možete tražiti jednokratnu pomoć od mombsa čini mi se da je kod njih uvjet minimalno troje djece a vi to imate.možete pokušati i u županiji (konkretno znam da splitsko-dalmatinska isplaćuje također jednokratne pomoći) pa provjerite u svojoj.sve se da naći na internetu samo treba biti uporan,a kada sve pošalješ onda moraš biti strpljiv jer to zna trajati i do godinu dana dok tvoj predmet dođe na red.SRETNO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija