Jump to content

Pomoć pri razvodu


gana81

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć, pošto se ne razumijem u zakone i procedure, koji mi je najbrži put za razvod,pošo se želim razvesti u najkraćem mogućem roku, šta trebam da uradim, i da li mogu to sama ili mi je potreban odvjetnik??Naš brak je prestao da funkcionira po svim mogućim točkama, tako da je logičan slijed razvod, ne želim da se zavaravam i provodim godine pored pogrešne osobe!!Hvala Vam!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poštovana,

u koliko nemate odvjetnika potrebno je napisati sporazumni prijedlog za razvod braka u 4 primjerka (naravno ako je i druga strana suglasna sa razvodom),priložiti vjenčani list i ako imate maloljetnu djecu, zahtjevu morate priložiti rodne listove djece, sve predati na sud i čekati da vas pozovu na prvo ročište koje bi trebalo biti zakazano kroz nekih 20-30 dana, ovisno o sudu....nadam se da sam pomogla za početak.......l.p.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

inazg hvala Vam mnogo, za početak ste mi pomogli!!Ako ne želi sporazumno naći ćemo mi već neki razlog!!hvala još jednom, i recite mi šta je sa zajedničkom imovinom, ja sam mnogo toga unjela u brak, ajmo reći većinu i zajedno smo stekli,želim sve moje natrag i pola svega što smo zajedno stekli!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko sam shvatila iz ostalih priča i iskustava ako druga strana nije suglasna sa sporazumnim razvodom morat ćete ići sa tužbom, a što se tiče zajedničke imovine, to se rješava posebnom parnicom nakon što se razvedete......nadam se da nisam u krivu.....i da sam vam još jednom pomogla.....držim vam palčeve i stojim iza tvrdnje da ako u braku više nema emocija, slaganja, povjerenja i svega ostalog što dobar i skladan brak podrazumijeva da je najbolje okončati ga i okrenuti novu stranicu u životu..l.p.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija