ucb objavljeno: 10. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 10. studeni 2011. Poštovani, otac mi još uvijek radi kod Poslodavca koji mu godinama ne plaća doprinose za mirovinsko i zdravstveno. Kako je završio na dužem bolovanju, nakon 42 dana nije primao 70% plaće na teret HZZO već samo nekakvu naknadu od nekih (mislim) 1.600,00 kn. U pravnoj službi HZZO kažu da nema osnove za isplatu dijela plaće na njihov teret jer Poslodavac nije uplaćivao doprinose. Sada je otac (nakon par mjeseci)skinut s bolovanja i trebao bi ići raditi na neko lakše radno mjesto, ali još je koji dan na godišnjem. Zanima me da li se isplati tužiti Poslodavca i da li se to mora napraviti još za vrijeme radnog odnosa ili može i nakon odlaska u prijevremenu mirovinu? Napominjem da je Poslodavac već duže vrijeme u blokadi!!!!! Kontakt: kaobumerang@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.