maxmancho objavljeno: 14. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2011. vlasnik sam trgovačkog društva D.. i jedini zaposleni pošto je rentabilnost došla na nulu trebam zatvoriti maloprodaju prije nego odem u dubiozu i propast. dali trebam zatvoriti i poduzeće ili ono može biti otvoreno bez djelatnika, trebam si dati otkaz. imam 35 godina staža što učiniti? max Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninanana odgovoreno: 16. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2011. Iz iskustva - trgovinu zatvarate, rješite se robe ako možete (dajte popust pa je prodajte nekome). Možete se odjaviti i ne morate zatvoriti d.. Nakon odjave svakako otiđite do Zavoda za zapošljavanje jer mislim da ostvarujete pravo na naknadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fairyanna odgovoreno: 12. prosinac 2014. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2014. ostavka u nevrijeme" znači da se ostavka ne bi trebala dati u nezgodno vrijeme za društvi, npr. neposredno prije sklapanja nekog važnog pravnog posla, potpisivanja ugovora i sl., budući da društvo može ako zbog te iznenadne ostavke koja je dana bez važnog razloga može pretrpjeti štetu i traćiti njenu naknadu on bivšeg direktora. Kao što sam već rekao, ostavka djeluje odmah ako postoji važan razlog i tu je sve o.k., ali ako direktor da ostavku samo da pokaže "mišiće" društvu, a da nema važan razlog, tu može biti problema i zato treba biti oprezan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.