Jump to content

skidanje alimentacije s plaće


ALENFRAN

Preporučene objave

Molim za brzi odgovor ako može.Žena mi u tužbi za razvod traži tj.inzistira na skidanju alim. s plaće iako ja želim plačati jer volim svoju djecu naravno.Esad problem je u tome ako sud odredi tako da sam ja onda kreditno nesposoban i nemogu ništa napraviti a imam i bolesne roditelje(sprovod itd.).Kako da se zaštitim jer ovo zanima mnoge očeve a napominjem da želim plaćati ali me ona ucjenjuje HVALA!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

plaćam i ja na taj naćin i dobio sam kredit bez obzira na skidanje alimentacije sa računa, moj ti je savjet neopiri se nićemu sud i tako rješi u majćinu korist makar i nije nekadispravno prema nama očevima koji smo i zasnovali drugu obitelj npr.,što prije odmakneš tu agoniju od sebe itaj ti je naćin bolji vjeruj imaćeš mir i krenuti naprjed a sve drukćije rješeno ti je "nisi platio...zvonjava telefonom...prjetnje sudom-policijom..."tako si miran i imaš svoj mir jedino nemožeš dignut 10 nego 5000E, al mir ti nemože niko platiti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija