ALENFRAN objavljeno: 14. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2011. Molim za brzi odgovor ako može.Žena mi u tužbi za razvod traži tj.inzistira na skidanju alim. s plaće iako ja želim plačati jer volim svoju djecu naravno.Esad problem je u tome ako sud odredi tako da sam ja onda kreditno nesposoban i nemogu ništa napraviti a imam i bolesne roditelje(sprovod itd.).Kako da se zaštitim jer ovo zanima mnoge očeve a napominjem da želim plaćati ali me ona ucjenjuje HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko46 odgovoreno: 15. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. plaćam i ja na taj naćin i dobio sam kredit bez obzira na skidanje alimentacije sa računa, moj ti je savjet neopiri se nićemu sud i tako rješi u majćinu korist makar i nije nekadispravno prema nama očevima koji smo i zasnovali drugu obitelj npr.,što prije odmakneš tu agoniju od sebe itaj ti je naćin bolji vjeruj imaćeš mir i krenuti naprjed a sve drukćije rješeno ti je "nisi platio...zvonjava telefonom...prjetnje sudom-policijom..."tako si miran i imaš svoj mir jedino nemožeš dignut 10 nego 5000E, al mir ti nemože niko platiti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
demi odgovoreno: 16. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2011. Može ona inzistirati koliko hoće, ali za skidanje alimentacije administrativnom zabranom tj. direktno plaćanje iste iz vaše plaće na njen račun, moguće je samo uz vašu suglasnost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.