Jump to content

Kako raskinuti ugovor sa Iskonom?


anonimno

Preporučene objave

Sklopio sam ugovor sa Iskonom o pretplati na ADSL internet, start paket 14. siječnja 2006. Glavni motiv u odabiru baš njihovih usluga bio je taj što iz etičkih i ljudskih razloga bojkotiram usluge T-Coma, koje smatram monopolistima i nekorektnima prema zaposlenicima. Osim toga, skoro čitava fiksna telefonska mreža izgrađena je novcem koji su plaćali bivši korisnici PTT-ovih usluga, no ta činjenica je ispuštena iz vida prilikom sumnjive privatizacije, društvena imovina je naprosto postala državna ili privatna bez obeštećenja. Sada se govori o T-Comovom preuzimanju Iskona, pa me zanima imam li zakonske osnove tražiti prijevremeni raskid ugovora sa Iskonom ukoliko dođe do toga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To ne znači da sam glup.

 

isprika ako si se nasao uvrijedjenim, ali nisam rekao da si ti glup nego da bi takav zahtjev bio glupost.

 

ne mozes traziti raskid ugovora zbog promjene vlasnicke strukture providera, pogotovo ne potkrijepljeno razlozima koje navodis, to je sve tvoje osobno misljenje, a nista od ovoga sto ti smatras "nemoralnim" nije bilo i nezakonito/protuzakonito (odnosno nitko nije dokazao da bi bilo drugacije).

 

sluzbeno, t-com je firma koja posluje u skladu sa zakonima.

 

medjutim, mozes im platiti unaprijed pretplatu + inicijalni paket za preostalo razdoblje trajanja ugovora, pa zatim raskinuti taj ugovor.

 

u tom slucaju mozes zadrzati dsl modem koji si platio jednu kunu a vrijedi 500-tinjak i dvd/divx player koji si dobio besplatno, a sve to zbog toga sto si se obavezao biti korisnikom iskonovih usluga narednih 12 mjeseci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija