Jump to content

Rješenje o zabrani gradnje


Red_John

Preporučene objave

Poštovani.

 

Molio bi Vas pravni savjet vezan uz sljedeće:

 

Dobio sam od građevinske inspekcije Rješenje o zabrani daljnje gradnje obiteljske kuće zbog viška kvadrata. Sve što su napisali je istinito i nemam prigovora pa nisam pisao Žalbu. Višak kvadrata nije pretjeran, umjesto pola etaže napravio sam cijelu pa cijela stvar nije drastična, nisam izgradio neboder na mjestu gdje je trebala biti manja kuća. Ono što me zanima je što dalje? Naime, u Rješenju su samo napisali činjenično stanje i da je gradnja zabranjena. Nigdje nije spomenuto što treba napraviti da bi se gradnja mogla nastaviti niti koliko zabrana gradnje može trajati.

 

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani.

 

Hvala na odgovoru no stvari nisu tako jednostavne. Što se tiče legalizacije tu mi je sve jasno no što se tiče uklanjanja viška tu ima jedan probem - osim što sam već spomenuo u Rješenju o zabrani gradnje izričito piše da sve radnje na kući nakon primitka Rješenja se smatraju kaznenim djelom. Po toj logici bi radovi na uklanjanju viška također smatrali kaznenim djelom ili se varam?

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija