barney1 objavljeno: 2. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2011. evo ovako:krim policija mi je u autu pronasla 15g marihuane(tj.sam sam predao)te nakon toga jos 35 u kuci u koju su usli bez naloga.priveli su me te od zdo dobili nalog za pretres stana i vozila.nisu nista pronasli.kakvu kaznu mogu ocekivati?prijetili su clankom 173st.2.ako netko ima slicna iskustva ili je upucen u sudsku praksu bio bi zahvalan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Django odgovoreno: 3. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2011. Ako su od ŽDO dobili nalog onda nisu napravili pretres bez naloga. Ako vas optuže po čl.173.2 to je ozbilnja stvar, najbolje je pronaći DOBROG odvjetnika koji ima iskustva sa slučajevima sa drogom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
barney1 odgovoreno: 5. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2011. nalog su dobili naknadno.zaustavili su me 200 metara od kuce te odmah otisli kuci a nalog su dobili tak nakon dva sata koja sam proveo u policiji.koliko sam shvatio kod nas je normalno da uvijek probaju po stavku 2 pa ako prodje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.