Jump to content

mladi vozac 82 kw


drmr

Preporučene objave

Jucer sam bio zaustavljen od policije, i vozio sam auto koji je jaci od 80kw ima 82kw i policajac mi naplatio kaznu 1000 kn i jos me iskljuci iz prometa samo zbog 2 kw iako sam vozio normalnom brzinom imo pojas nista prigovaro (i jos mi tvrdi da je to isto ko da vozim pijan a ja ga pitam nacin na koji ja ugrozavam promet sa ovih 2kw viska O.o)..posto sam student i nemam nikakvih primanja zalit cu se a to mi je drugi prekrsaj ( prvi sam imo oduzimanje prednosti i voznja ovog auta ali mi je skinuta kazna 1000kn za jak auto i kazna za oduzimanje prednosti smanjena na 700kn) zanima me dali ce sud smanjit/maknut kaznu jer nemam sredstva da platim a to je samo 2kw a auto je skoro 2 tone znaci jedva ide,ja sam student i nezaposlen, i jos su roditelji nezaposleni(ako to ista znaci sudu)??

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To što ste napravili ima veze s kršenjem zakona. Taj stav napišite u prigovoru pa će te viditi kako će te se lijepo provesti.

 

Rad za opće dobro još nije oživio.

 

Rečenica da nemate novaca sudu ne znači baš ništa.

 

Ako se ne plati nakon pravomoćnosti i propadnu sve mogućnosti prisilne naplate, sud će vam tih 1000 kuna zamjeniti za 4 dana zatvora ili neku drugu umanjenu kaznu za 3 dana zatvora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija