recycled objavljeno: 19. prosinac 2011. objavljeno: 19. prosinac 2011. Poštovani, Nakon što sam godinu i pol radila na puno radno vrijeme, poslodavac mi od početka 12. mjeseca smanjuje radno vrijeme na 30 sati tjedno, i istovremeno odlazim na godišnji odmor 15 dana - 12 dana godišnjeg + neradni dani (sve u 12 mjesecu). Da li mi za ovih 15 dana ima pravo obračunati pola nove smanjene plaće, ili mi mora obračunati pola stare plaće, koja mi je isplaćivana prije godišnjeg odmora? Jer u novoj listi prisutnosti za 12 mjesec će mi za ovo razdoblje godišnjeg odmora pisati nove satnice (umjesto 7 sati dnevno, 5 sati dnevno), iznos satnice mi ostaje isti (u novcu), tako da ću prema listi prisutnosti ovaj mjesec biti na godišnjem 12 dana* 5 sati, a da sam išla prošli mjesec kada sam radila puno radno vrijeme bila bi na godišnjem 12 dana * 7 sati. Uopće se ne snalazim u ovom novom obračunu Hvala Vam unaprijed Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.