jaguar82 objavljeno: 24. prosinac 2011. objavljeno: 24. prosinac 2011. Pozdrav! Prije par mjeseci od privatne osobe kupio sam jedan uredjaj za koji sam isti dan kod kuce ispostavio da je neispravan i potpuno kricih karateristika od onog sta smo se dogovorili. Nakon bezuspjesnih pokusaja pregovora sa tom osobom, slucaj sam prijavio policiji te dobio odgovor od drzavnog odvjetnistva u vidu prijedloga podizanja privatne tužbe. Interesira me da li se uopce isplati podizanje tuzbe za toliki iznos s obzirom na "azurnost" naseg sudstva, ili da jednostavno zaboravim cijeli slucaj? Hvala! Citiraj
ude odgovoreno: 25. prosinac 2011. odgovoreno: 25. prosinac 2011. Poštovani! Ima sudova koji su izuzetno ažurni kao npr.sud u Delnicama , Senju, i da ne nabrajam,međutim ,da bi Vi uspjeli u sporu potrebno je dokazati da ste Vi u pravu .Prije pokretanja postupka zatražite savjet odvjetnika.Istina je uvijek negdje na sredini. Ne isplati se sporiti iz inata . Pozdrav! Citiraj
jaguar82 odgovoreno: 27. prosinac 2011. Autor odgovoreno: 27. prosinac 2011. Hvala, mislim da bi mogao vrlo lako dokazati da sam u pravu buduci da postoje svjedoci, vec sam dobio naputak od drzavnog odvjetnista za pokretanje privatne tuzbe, a i vjerojatno bi mogao traziti izlazak sudskog vjestaka. Nije zbog inata vec zbog iznosa od kojeg mnoge obitelji u Hrvatskoj zive cijeli mjesec, a ako ce se samo tako tolerirati prijevare onda ce to mnogima, pa i meni, biti poticaj da takodjer promjenimo profesiju. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.