Viktorija7 objavljeno: 26. prosinac 2011. objavljeno: 26. prosinac 2011. Molila bih da mi netko odgovori da li je moguće knjigovodstvene/računovodstvene usluge imat pod slobodno zanimanje. I općenito koji su uvjeti/prednosti/nedostaci slobodnog zanimanja naspram doo? Hvala unaprijed Citiraj
Makora odgovoreno: 26. prosinac 2011. odgovoreno: 26. prosinac 2011. Ne. To mora biti registrirani obrt ili poduzeće. Razlike, prednosti i nedostatke vidi na http://makora.hr/usporedba-obrta-i-poduzeca/ Citiraj
marija-ana odgovoreno: 13. siječanj 2012. odgovoreno: 13. siječanj 2012. i ovdje http://portor.mingorp.hr/ Citiraj
supermen odgovoreno: 8. veljača 2012. odgovoreno: 8. veljača 2012. Slobodno zanimanje nije moguce, no i da moze NEMOJ! kod DOO imas ogranicenje u odgovornoscu a kod slobodno zanimanje nema ogranicenja... Citiraj
Makora odgovoreno: 11. veljača 2012. odgovoreno: 11. veljača 2012. Viktorija7 je napisao: Molila bih da mi netko odgovori da li je moguće knjigovodstvene/računovodstvene usluge imat pod slobodno zanimanje. I općenito koji su uvjeti/prednosti/nedostaci slobodnog zanimanja naspram doo? Hvala unaprijed Bilo bi tako lijepo kad bi knjigovođe barem poznavali razliku između termina 'slobodno zanimanje', 'obrt' i 'd..'! Ipak, sretno, buduća kolegice! Citiraj
Viktorija7 odgovoreno: 14. veljača 2012. Autor odgovoreno: 14. veljača 2012. Makora je napisao: Viktorija7 je napisao: Molila bih da mi netko odgovori da li je moguće knjigovodstvene/računovodstvene usluge imat pod slobodno zanimanje. I općenito koji su uvjeti/prednosti/nedostaci slobodnog zanimanja naspram doo? Hvala unaprijed Bilo bi tako lijepo kad bi knjigovođe barem poznavali razliku između termina 'slobodno zanimanje', 'obrt' i 'd..'! Ipak, sretno, buduća kolegice! Hvala na lijepim željama za srećom, ali ja nisam knjigovođa Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.