Jump to content

kleveta ili ne


mira

Preporučene objave

Imam jedan problem.Jedan žena mi je obečala kredit vani predstavljajuči se kao posrednik Inozemne banke.To je bilo u 4 mjesecu.Obečala mi je poslati ugovore.rekla je da se radi o lombardnom krediru i da joj moram uplatiti preko <uniona 3000 kn i za prijevod sa Hrvatskog na <njemački 1800 kn.<što sam i napravila makar mi je bilo sumnjivo kad je rekla da joj ne uplačujem preko žira jer če joj Vip sjesti na žiro.Ugovore mi nikada nije poslala čak mi je poslala faxeve sa praznim papirima.Kredit je trebao biti realiziran u roku dvadeset dana.I da ne duljim sve do prije mjesec dana me je odugovlačila da če mi poslati ugovore da mi je poslala ugovore da je obustavljen uplata pa da če opet biti.pa da čemo se nači i da če biti isplata.Onda sam ja na forum napisala prije dvadesetak dana njeno ime prezime i sve to.Ona me je nazvala i rekla da če mi to uplatiti samo ako izbrišem post.Ona je uplatila i ja sam u forumu zamolila da se izbriše post što su i učinili.Ali to njezino ime našlo se na google tražilicama koje nikako da se izbriše.I sada ona meni šalje poruke da je bila kod odvjetnika i da če me tužiti.Ja mogu sve dokazati jer imam sve njezine poruke.Što da radim.Dali ima osnove da me tuži.Makar i da ju nazovete radi kredita nikakada vam neće reči za koga radi niti dati broj faxa nego od pošte ali mi je dala svoju adresu jer ona ne živi u gradu u kojem sam ja.Uvjerena sam da se radi o prijevari ali sada mi je problem što ona kaže da će me tužiti.Molim ljepo odgovor.Tj. šalje mi poruke dali da se ide na tužbu ili dogovor.Ja sam to obakavila na forumu najviše u nadi da drugi ne nasjedaju nisam se ni nadala da će to vidjeti nakon sat vremena i moliti me da to maknem.A eto sada me tuži molim odgovor.Hitno mi je

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko sam uspio shvatiti vi niste na forumu objavili neistinu o toj ženi pa se ne radi o kaznenom djelu klevete. Njena izjava je čisti blef.

 

Sačuvajte sve poruke kao eventualni dokaz.

 

Ukoliko je ta žena predstavnik strane banke onda ta banka da bi davala kredite na području RH, mora biti registrirana u RH ili poslovati preko neke banke koja je registrirana u RH, ili imati registrirano predstavništvo. Vjerojatno to nije tako pa se ta osoba neće igrati sa nikakvim prijavama protiv vas. Jedina osoba koja bi mogla nekoga prijaviti ste vi tako da tu ženu prijavite zbog sumnje da je posrednik u davanju nelegalnih kredita.

 

Ona vama ne može ništa. Jedino vam može staviti soli na rep (ako ima soli a vi rep)

:smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija