Danijela86 objavljeno: 12. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2012. Pozdrav! Prijavila sam se na natječaj za asistenta na fakultetu i rečeno mi je da će me zvati na razgovor. Pošto nikad nisam bila na razgovoru toga tipa, neka mi pomogne netko tko jest? Hvala informacija i pomoć su dobrodošle =) Hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavery odgovoreno: 12. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2012. Jel to razgovor za znanstvenog novaka ili baš za asistenta? Ako i je,velika ti je vjerojatnost da ti je natječaj pro forma,da je mjesto već određeno. Na mom faksu je to bilo tako,teško "vezaštvo". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavery odgovoreno: 12. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2012. Ja sam bio stipendist i drugi najbolji student ,pa su me opet zaobišli! Taj ti je razgovor samo farsa,ne trebaš ni ići! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Danijela86 odgovoreno: 13. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2012. to ti je natječaj za znanstvenog novaka, ali su mi rekli da je to asistent, dakle, na određeno od 6g, pa onda za stalno ako doktoriram..ma vjerujem da je veza vjerojatno u igri, ali opet, jako bi to željela raditi, pa ću ipak otići na razgovor.Pa ajd mi napiši kakav je bio razgovor na koji si ti otišao?što su pitali? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jurygirl odgovoreno: 17. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2012. Kolege, izašao je natječaj za asistenta na Pravnom fakultetu u St (NN 18/2012) NATJEČAJ (2) jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta u području društvenih znanosti – polje prava, za znanstvenu granu građansko pravo i građansko procesno pravo, za nastavni predmet Europsko pravo II. Imala bih nekoliko pitanja vezana uz to, ako mi netko može pomoć: 1) koja je razlika između mjesta asistenta i znanstvenog novaka? 2) kako izgleda testiranje za ovo radno mjesto? Provodi li s pismeno/usmeno testiranje ili se bira samo na osnovu prosjeka ocjena? 3) još se nikad nisam prijavljivala za mjesto na fakultetu pa ne znam jesu li ta mjesta obično rezervirana za studente sa tih fakulteta ili se može javiti i netko sa drugog fakulteta? Unaprijed hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavery odgovoreno: 17. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2012. Kad sam se ja natjecao (a ima tome tri godine) nije bilo uopće razgovora. Izabrali su na temelju dokumentacije. Radi se o Splitu,tamo su ovi uvjeti: 1)Novak mora biti mlađi o trideset godina 2)Imati položen Pravosudni ispit ako se radi o pozitivnopravnom predmetu i mora biti unutar 10 posto najboljih studenata po prosjeku ocjena. I onda biraju,to su formalni kriteriji. Pišu u njihovom Pravilniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
saramara odgovoreno: 21. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2012. Pozdrav svima! Dobila sam prošli tjedan poziv na razgovor za radnom mjesto znanstvenog novaka na pravnom fakultetu u Zagrebu. Jel ima tko iskustva sa takvim natječajima? Da li je natječaj pro forme ili ima neke ozbiljne šanse za zaposlenjem?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.