josip5 objavljeno: 16. siječanj 2012. objavljeno: 16. siječanj 2012. Poštovani. Imam problem oko naplate kredita i dugovanja u banci. otvoren mi je račun u zabgrebačkoj i erste banci. izgubio sam posao i dobivam samo naknadu od burze no zarađujem honorarno da teškom mukom podmirim dugovanje.no sa obzirom na trenutno stanje ni to neču još dugo moči.zanima me što se dešava ako ne podmirim dospjelo dugovanje i kako mogu riješiti problem ako dođe do ovrhe.posjedujem jednu trečinu kuče i zemljište te dali ovrha ide na takve neriješene imovinske dijelove. unaprijed zahvaljujem.. Citiraj
fakincina odgovoreno: 16. siječanj 2012. odgovoreno: 16. siječanj 2012. josip5 je napisao: Poštovani. Imam problem oko naplate kredita i dugovanja u banci. otvoren mi je račun u zabgrebačkoj i erste banci. izgubio sam posao i dobivam samo naknadu od burze no zarađujem honorarno da teškom mukom podmirim dugovanje.no sa obzirom na trenutno stanje ni to neču još dugo moči.zanima me što se dešava ako ne podmirim dospjelo dugovanje i kako mogu riješiti problem ako dođe do ovrhe.posjedujem jednu trečinu kuče i zemljište te dali ovrha ide na takve neriješene imovinske dijelove. unaprijed zahvaljujem.. Naknada za nezaposlene je izuzeta iz ovrhe. Ukoliko se nakon nekog vremenskog perioda ovrhovoditelj ne naplačuje iz novčanih sredstava može zatražiti promjenu sredstva ovrhe na pokretnine, a ukoliko se ne uspijeva naplatiti ni na taj način može staviti zabilježbu ovrhe na nekretnine ako ste vlasnik istih. Vi ste napisali da posjedujete 1/3 kuće i zemljište, ali niste napisali da li ste i gruntovno vlasnik tih nekretnina. Ukoliko u toj 1/3 ne glase na Vas ovrhovoditelj ih ne može ovršiti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.