Jump to content

Razveden brak i statistika


keti

Preporučene objave

Razvela sam se sporazumno u mjesecu studenom prošle godine i pravomoćnost presude je bila bez žalbe i nastupila je odmah. Svi sudski troškovi plaćeni u roku. Jučer mi stiže obavijest da imam preporučenu pošiljku i odem do pošte i podižem plavu kovertu - potpisujem dostavnicu, općinski sud- (pretrnula sam) PARNIČNI POSTUPAK, kad otvorim kovertu : sud šalje dopis u kom mi nalaže da se popuni Statistički izvještaj o razvedenom braku - obrazacRB-1. Molim da me uputite da li taj izvještaj moram popuniti i poslati ili ne moram. U obrascu stvarno bezobrazno svašta pitaju. I nije li se taj obrazac mogao ležervnije dostaviti bez tih ispisanih strahota kao da imam parnični postupak itd. i što se može meni dogoditi ako ne dostavim, mogu li me i sa čim teretiti.

Unaprijed Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je vrlo zanimljivo što ste napisali. Nitko od roditelja mi još nije tako nešto spomenuo pa pretpostavljam da je neka novina.

Ovako napamet pretpostavljam da bi moglo biti nešto vezano za poglavlje 23, ali izvedeno na jedan krajnje neprimjeren način da se zadovolji forma, a tako svojstven obiteljskom odjelu Općinskog suda.

Kažete da vam se u dopisu "nalaže", a na temelju kojeg zakona?

Bio bi vam zahvalan ako bi mi kopiju tog obrasca dostavili.

Šaljem vam u inbox svoj broj mobitela pa mi se javite ako ste iz Zagreba.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija