Jump to content

Zastara za prekršaj


sven80

Preporučene objave

Dobio sam slijedeću obavijest o počinjenom prekršaju:

(dokumenat je skeniran, pa ima malo gresaka)

 

Stovani,

 

Iz izvjesca policijskog sluibenika ovog tijela nedvojbeno sma utvrdili da je sa Vasim vozilom registarske oznake I broja xx xxx xx, dana 18. 11. 2010. godine u 09 i 43 sati u Split, Velebitska, poeinjen prometni prekrsaj opisan u clanku 82. st.l. t.9. Zakona 0 sigurnosti prometa na cestama, kaznjiv po clanku 82. st.4. Zakona a sigurnosti prometa na cestama.

PREKRSAJ JE POCINJEN NA NACIN:

 

• da je Vase vazio bilo parkirano na obiljaienom stajaliStu za vozila javnog prijevoza.

 

Ukoliko ste Vi poeinili navedeni prekrsaj duzni ste platiti novcanu kaznu u iznosu ad 300,00 kn u roku od 8 dana ocr zaprimanja ave obavijesti iii u istam roku osobno, odnosno pismenim putem na adresu PU splitsko-dalmatinska, Postaja promet~e policije, Split, Bracka ulica bb, potvrditl da ste Vi upravljaJi vozilom kako bi se mogao provesti PrekrSajnim zakonom predvideni prekrSajnl postupak.

Uplatu noveane kazne moiete izvrsiti nalogom za placanje u kojem cete kao primatelja nasloviti Mlnlstarstvo financija -driavni proracun, a kao opis plaeanja navesti Plaeanje noveane kazne. Broj racuna primatelja je 1001005-1863000160, broj madela je 27, a poziv na broj adobrenja je 6041-189288388.

Aka je u vrijeme kada je prekrsaj poCinjen Vasim vozilom upravljala druga osoba, temeljem clanka 229. stavka 3. Zakona a sigurnosti prometa na cestama, duini ste nam u roku ad a dana dostaviti vjerodostojan podatak a identitetu osobe kojoj ste dali vozUo na upravljanje jer u protivnom einite prekrSaj za koji je zakonom predvidena noveana kazna u lznosu od najmanje 2.000,00 kn. Podatke a vozaeu moiete nam na dostavljenom obrascu ¬dostaviti osobno iii pismenim putem na gore navedenu adresu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prekršaj je počinjen 18.11.2010. godine, a zastara za pokretanje prekršajnog postupka nastupa dana 18.11.2012. godine.

 

Dalje postoji zastara prekršajnog progona i zastara izvršenja prekršajne sankcije, sve još dugi niz godina.

 

Ako ne date informaciju o osobi koja je počinila taj prekršaj počinili ste novo prekršajno djelo i teku novi rokovi za taj novi prekršaj.

 

O "vjerodostojnom podatku o vozaču" je dosta pisano na ovom forumu, istina odavno, upišite pojam u našoj tražilici u gornjem desnom kutu i pročitajte stare postove jer ima par kvalitetnih odgovora koje nisam ja napisao već ostali legalisovi forumaši.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav svim,

 

uz duzno postovanj moderatorima,

malo je previse starih tema da bi ih neko novi tek tako sve procitao i pronasao sta ga zanima, meni je ova tema jako zanimljiva jer imam slican problem s otkrivanjem identiteta stvarnog pocinitelja, pa ako se ko slucajno moze sjetit naziva stare teme(a) koju je dobro procitat

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija