rujan2011 objavljeno: 20. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2012. Poštovani! Da li je poslodavac u pravu i je li po zakonu sljedeće: Prije stupanja na snagu Ovršnog zakona 01.01.2011. poslodavac je zaprimio neke ovrhe za zaposlenika i zbog toga ne dopušta otvaranje zaštićenog računa i provodjenje istog. Da li je to zakonski u redu i po kojim odredbama zakona? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i lijepo Vas molim da me uputite ako se trebam interesirati kod moderatora za podforum ovrhe ili nešto drugo. Zahvaljujem Vam se pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 21. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2012. Ne bih se usudio davati na ovo bilo kakvo mišljenje jer sam ih vidio već jedno 5, tak da može ovo ići i tamo gdje i spada (ovrhe i ovršni postupci), al daj to pitanje postavi tamo sam. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.