dvina objavljeno: 22. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 22. siječanj 2012. Zna li netko mogu li promijeniti poslodavca dok sam na porodiljnom (tek sam krenula na porodiljni, trebam roditi za 2 tjedna)? Dobila sam sjajnu priliku za posao i novi poslodavac se slaže da potpišem sad ugovor, a da počnem raditi kad dijete bude staro 6.mjeseci.... Sad mene zanima jel mogu ja uopće promijeniti poslodavca i potpisati taj ugovor dok sam na porodiljnom? Ovo mi je sjajna prilika za posao koji sam oduvijek željela i ne bih ju htjela propustiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pojam odgovoreno: 24. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. pa možeš i sad potpisati ugovor koji će startati kad rodiš, znači datum potpisa ugovora je današni a početka rada tadašnji. mada mi nema smisla da te požuruje jer i onako um nemožeš raditi. a sa sadašnjim poslodavcem potpišeš otkaz na isti način, ali bi bila prijavljena do kraja porodiljnog kod starog poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. Ne možeš tako nešto učiniti ni sada ni 70 dana nakon poroda, naime u to vrijeme nisi radno sposobna osoba i takav bi ugovor bio ništavan pa probaj ovo odgoditi na neki drugi način, što nije problem učiniti ukolino za to postoje dvije razumne strane. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dvina odgovoreno: 24. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. hvala vam na odgovorima, nadam se da ćemo nešto uspjeti dogovoriti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dvina odgovoreno: 24. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. još samo jedno pitanje, zašto ne mogu to učiniti ni 70 dana nakon poroda? Zar obavezni porodiljni ne traje 42 dana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.