Jump to content

ovrha zbog tele2 pretplate


freedomxxx

Preporučene objave

Dobila sam rješenje o ovrsi javnog bilježnika radi neplaćanja tele2 pretplate od odvjetnika koji zastupa tvrtku koja je preuzela dugovanje od tele2. Dug se odnosi na 4 neplaćena računa s datumom dospijeća 20.8.2010., 20.9.2010., 20.10.2010.i 25.11.2010. Zanima me da li je potraživanje u zastari obzirom da mi je poznato da prema ZOO pretplata zastarijeva za 1 god. i da li je zastara prestala teći ako sam u 10 mj. 2011. uplatila jednu ratu na ime duga na cijelokupni iznos ili samo na jedan taj račun obzirom da oni navode svaki račun kao posebnu vjerodostojnu ispravu te kamate teku po pojedinačnom računu? unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na brzom odgovoru..znači da su svi ti računi u zastari obzirom da sam rješenje o ovrsi zaprimila prije 2 dana..i znam da ako uplatim samo dio duga to znači i priznavanje duga pa zastare prestaje teći pa me zanima da li prestaje teći za sve račune ili samo jedan obzirom da sam prije 3 mj uplatila 100 kn na ime tog duga??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija