baksuz666 objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. 20.12.2011 sudac je zaprimio moj ovršni prijedlog, u kojem tražim da moj bivši suprug plati zaostatke alimentacije, prošlo je skoro dva mjeseca pa me zanima da li netko zna kada bi on to mogao dobiti u firmu? I koliko mu moug najviše plijenit ako mu je plača 4500 kn? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amata odgovoreno: 16. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2012. pozdrav i ja imam isti slučaj i on je u roku od 15 dana dobio u firmi zabranu sa suda nakon pravomoćne presude...ti moraš ići na sud i tražiti pravomoćnost.. firma je dužna to platiti odmah odnosno prilikom isplate plaće... meni je sud odredio 1/2 iznosa plaće da mu se oduzima... naravno ja sam baksuz jer on je odmah dao otkaz i sada ne radi... sada sam odlučila ga kazneno proganjati... je procedura ali eto nema mi druge... samo da ti kažem da nisam pravnik ali samo majka 2 mldb kćeri.. pokušaj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
majmuncic odgovoreno: 4. veljača 2014. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2014. Pozdrav, samo sam se htjela nadovezati na temu i pitati za savjet. Prije godinu dana sam uspjela istjerati alimentaciju što više dug koji mu je sud odredio još davne 2009 ovrhom. Ali moja sreća nije dugo trajala jer su isplate prestale nakon godinu dana a neznam razlog tome. Pošto ovrhom nije naplaćen ni dug zanima me šta da radim jer nije platio niti jednu jedinu redovnu ratu. Oboje dijece su u međuvremenu postala punoljetna ali je mlađe dijete sa posebnim potrebama i neznam šta da radim. Centar mi je neko vrijeme plaćao pa smo ga krivićno gonili i ima presudu uvjetne ili pretnju zatvora ali ništa od svega toga, imam osjećaj da je zakon na njegovoj strani !!! Šta da radim sa presudom o ovrsi kad je i to stalo (nije mi poznato da li je prestao raditi ili je jednostavno promjenio raćun, jer sam čula i da je to moguće) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.