Jump to content

ovrha za alimentaciju


baksuz666

Preporučene objave

pozdrav i ja imam isti slučaj i on je u roku od 15 dana dobio u firmi zabranu sa suda nakon pravomoćne presude...ti moraš ići na sud i tražiti pravomoćnost.. firma je dužna to platiti odmah odnosno prilikom isplate plaće... meni je sud odredio 1/2 iznosa plaće da mu se oduzima... naravno ja sam baksuz jer on je odmah dao otkaz i sada ne radi... sada sam odlučila ga kazneno proganjati... je procedura ali eto nema mi druge...

samo da ti kažem da nisam pravnik ali samo majka 2 mldb kćeri.. pokušaj

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Pozdrav, samo sam se htjela nadovezati na temu i pitati za savjet. Prije godinu dana sam uspjela istjerati alimentaciju što više dug koji mu je sud odredio još davne 2009 ovrhom. Ali moja sreća nije dugo trajala jer su isplate prestale nakon godinu dana a neznam razlog tome. Pošto ovrhom nije naplaćen ni dug zanima me šta da radim jer nije platio niti jednu jedinu redovnu ratu. Oboje dijece su u međuvremenu postala punoljetna ali je mlađe dijete sa posebnim potrebama i neznam šta da radim. Centar mi je neko vrijeme plaćao pa smo ga krivićno gonili i ima presudu uvjetne ili pretnju zatvora ali ništa od svega toga, imam osjećaj da je zakon na njegovoj strani !!! Šta da radim sa presudom o ovrsi kad je i to stalo (nije mi poznato da li je prestao raditi ili je jednostavno promjenio raćun, jer sam čula i da je to moguće)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija