Jump to content

Smanjivanje alimentacije!


bebac

Preporučene objave

Pozz!!!!!!Ovako dali netko zna primjer iz prakse u hrvatskoj da je smanjio alimentaciju.Recimo ja sam rastavljen i imam dijete iz prvog braka staro je 3 god,plaćam 1000kuna alim.Ponovno sam se oženio i nedavno dobio bebača,plaća mi je 3500kn,imam vlastiti stan stečen još prije prvog braka,imam kredit nenamjenski 0d 850kn mj, još 7godina,supruga je na burzi dobiva tam naknadu oko 2000kuna,Može li mi netko konkretno odgovoriti na pitanje,dali imam šanse smanjiti tu alimentaciju bar za par sto kuna.By the way s ovom iz prvog braka uopće nisam u kontaktu kao ni s djetetom tak da je to manje bitno!Hvala unaprijed!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam isto rastavljen, ponovno sam se ozenio i dobio drugo dijete. Tako da ti savjetujem da potrazis odvjetnika jer imas pravo na smanjenje alimentacije jer sad moras uzdrzavati i drugo dijete,sudac ce te pitati i o tvojoj sadasnjoj supruzi koliko i ona zaraduje pa ce na osnovu toga odrediti smanjenje alimentacije. Sretno ako ti sto treba pitaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija