max1405 objavljeno: 22. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 22. veljača 2012. Molim vas dali imam pravo na otpremninu u iznosu 6 plaća sukladno činu i onih 525 kn po mjesecu sudjelovanja u domovinskom ratu i ako da što dostaviti od potrebne dokumentacije, ako sam umirovljen po rješenju opće nesposposobnosti po rješenju HZZMO i u invalidskoj mirovini po riješenju MORH-a, također me zanimaju dionice HRVI- što bih trebao predati od dokumentacije i gdje tj na koju adresu poslati ili nazvati, Hvala svima na legalisu i stručnosti te pojašnjenju pitanja i usmjeravanje istih na pravi put i pozz svim braniteljima ma gdje god bili! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cuta odgovoreno: 22. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2012. prika moj malo si zakasnija a i otpremnina se davala za profesionalnu mirovinu uz to da je ministar donio uredbu od 21.12.2009. di se otpremnina više ne isplačuje, a što se tiće dionica nisam siguran .za otpremninu sam 100%siguran jer se tužim sa morhom jer iako sam imao pravo jednostavno su me odbili.pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pistolj odgovoreno: 23. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. Na otpremninu zakasnio si to je bila mirovina u koju sam i sam otišao 6a.Ta mirovina više ne postoji.Za dionice RVI-a probaj dobiti bivši fond za privatizaciu u Zagrebu.ili odi u ured županije zadužen za branitelje oni moraju znati šta da napraviš i kome da se javiš.Ili nazovi minis branitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
max1405 odgovoreno: 24. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2012. Hvala na odgovorima i pomoći oko rješavanja statusa, poslušati ću vas i pokušati s otpremninom i dionicama!Mislim da ću pomoći svojim kolegama s ovim informacijama s foruma i nadam se budućoj suradnji! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 29. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2012. sa otpremninom nema šanse ja sam umirovljen 2009. godine, opča nesposobnost, dobio otpremninu 3 najniža prosječna dohdka 9 tisuća kuna i nešto sitno isto iz gardijske brigade, nisam dobio onih 525 kn za 59 mjeseci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vinkovci odgovoreno: 29. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2012. max1405 je napisao: Molim vas dali imam pravo na otpremninu u iznosu 6 plaća sukladno činu i onih 525 kn po mjesecu sudjelovanja u domovinskom ratu i ako da što dostaviti od potrebne dokumentacije, ako sam umirovljen po rješenju opće nesposposobnosti po rješenju HZZMO i u invalidskoj mirovini po riješenju MORH-a, također me zanimaju dionice HRVI- što bih trebao predati od dokumentacije i gdje tj na koju adresu poslati ili nazvati, Hvala svima na legalisu i stručnosti te pojašnjenju pitanja i usmjeravanje istih na pravi put i pozz svim braniteljima ma gdje god bili! čl.6a - imaš pravo na 6 plaća sukladno činu i onih 525 kn po mjesecu sudjelovanja u domovinskom ratu čl.11 - profesionalna : nemaš to pravo, dobiješ oko 9000 kn otrepnine čl.11 - opća: isto čl.6 - isto Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.