Jump to content

Pomozite!


Oldschool

Preporučene objave

Poštovanje

Imam sljedeći problem,osoba je na moje ime podigla određenu robu u vrijednosti 17000 kn.Navedeni dug sam podmirio a osoba je nestala!Nakon određenog vremena uspio sam doći do njega(on to još nezna).Pošto za gore navedeni dug nemam pisani trag(teško za dokazati) a nije veliki iznos,dokazivanje bi bilo dugotrajno!Smislio sam sljedeće,bit će doveden kod bilježnika te ću mu dati 170000 pred svjedocima (novce vraća čim izađemo!Dali postoji neki dokument kao zadužnica cjelokupnom imovinom (za fizičke osobe).Izbjegli bismo sudska navlačenja koja traju godinama a zadužnica mi se čini kao brže rješenje bez obzira što nemam podataka o imovini!?Uglavnom više sam ljut iz principijelnih razloga nego što mi je stalo do novca pa tražim pravno "rješenje" a ne da potežem za nelegalnim načinima naplate!

Unaprijed zahvalan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zabadava sve zadužnice i mjenice i izjave, ako dužnik nema novaca na računu, nema imovine ili najvažnije (u vašem slučaju) neće vratiti dug.

 

I da to napravite (to kod J.B), a on ne vrati, vi pošaljete zadužicu na njegov žiro ili tekući račun, tamo nema novaca, vi se nećete naplatiti, pa ćete morati na sud.

 

a sud (dugotrajan i nesposoban) ne želite..

 

dakle... dečki s Knežije.. i to je to !

 

FF

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija