perlica objavljeno: 8. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2012. Imam pitanje-tata mi radi u firmi od 9mj 2010.U 5mj 2011-e je koristio godišnji.Radi sad do 23.3. i više mu neće produžiti ugovor,nadao se iskoristiti još godišnji.Da li ima pravo na njega?Koliko?Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarioSB odgovoreno: 8. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2012. Ima pravo na neiskorišteni godišnji iz 2011 koji može iskoristiti do 30.06.2012.I ima pravo na razmjerni za 3 mjeseca koja je radio u 2012.A na koliko dana ima pravo jer niste napisali koliko mu je predviđeno odlukom o trajanju godišnjeg.Ukoliko u trnutku kada mu prestane radni odnos ima neiskorištenog godišnjeg poslodavac mu je dužan isplatiti naknadu za neiskorišteni godišnji odmor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
janchi odgovoreno: 12. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2012. ljudeki, ima pitanje ako tko zna odgovor bila bih jako sretna. mislim ja znam odgovor ali nisam u njega sigurna i želim da mi netko potvrdi. ovako: žena je bila na porodiljnom od 17.10.2009. i sad do 3.4.2012. godine. ona je meni napisala izjavu da se vraća na posao ali i da ima pravo na godišnji odmor za 2011 godinu skupa s regresom i da bi to koristila od 4.4 pa do 17.5 na koliko ima pravo. međutim, njezina zamjena ima ugovor o radu do povratka na rad te osobe koja se vraća pa me zanima da li gospođa ima pravo biti na godišnjem i da li za to vrijeme godišnjeg spremačica koja je mijenja može raditi u školi dok ona taj godišnji koristi ili joj se mora otkazati ugovor s danom kada ovoj gospođi itječe porodiljni? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.