Jump to content

godišnji?


perlica

Preporučene objave

Ima pravo na neiskorišteni godišnji iz 2011 koji može iskoristiti do 30.06.2012.I ima pravo na razmjerni za 3 mjeseca koja je radio u 2012.A na koliko dana ima pravo jer niste napisali koliko mu je predviđeno odlukom o trajanju godišnjeg.Ukoliko u trnutku kada mu prestane radni odnos ima neiskorištenog godišnjeg poslodavac mu je dužan isplatiti naknadu za neiskorišteni godišnji odmor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ljudeki, ima pitanje ako tko zna odgovor bila bih jako sretna. mislim ja znam odgovor ali nisam u njega sigurna i želim da mi netko potvrdi. ovako:

žena je bila na porodiljnom od 17.10.2009. i sad do 3.4.2012. godine. ona je meni napisala izjavu da se vraća na posao ali i da ima pravo na godišnji odmor za 2011 godinu skupa s regresom i da bi to

koristila od 4.4 pa do 17.5 na koliko ima pravo. međutim, njezina zamjena ima ugovor o radu do povratka na rad te osobe koja se vraća pa me zanima da li gospođa ima pravo biti na godišnjem i da li za to vrijeme godišnjeg spremačica koja je mijenja može raditi u školi dok ona taj godišnji koristi ili joj se mora otkazati ugovor s danom kada ovoj gospođi itječe porodiljni? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija