Jump to content

Gubitak stipendije


Zpronj

Preporučene objave

Poštovani,

 

Sudjelovala sam na natječaju za dodjelu stipendije MZOŠ-a, prijavila se za A kategoriju (nadareni studenti), jer sam imala najviši prosjek prilikom upisa na prvu godinu diplomskog studija.

 

Na kraju nisam ostvarila pravo na stipendiju, zato jer djelatnica u referadi nije korektno popunila dio obrasca koji popunjava Ustanova. (Nije upisala prosjek, već samo moj rang na rang listi i objasnila da se to tako radi kod upisa prve godine diplomskog studija, iako tekst MZOŠ-evog natječaja kaže da se mora obračunati prosjek svih godina studiranja na preddiplomskom studiju). Dakle, ona nije bila upoznata s tekstom Natječaja i krivo je popunila dokumentaciju, zbog čega sam ja ostala zakinuta za cijelu akademsku godinu pošteno zarađene stipendije.

 

MZOŠ se ograđuje, s pravom, zato jer obrazac koji su dobili, nije bio ispravno popunjen i zato mi ne moraju odobriti žalbu, koju sam poslala u roku, itd.

 

Zanima me, koga i kamo sada mogu prijaviti? Tu djelatnicu u referadi osobno? Ili cijeli fakultet? I kome? Inspektoratu? Ili tu ide neka osobna tužba mene protiv te djelatnice ili protiv fakulteta?? Može li mi netko dati konstruktivan savjet?

 

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo bi službeno se obratio fakultetu, Dekanu ili prodekanu za studenska pitanja. Naravno sve službeno predano (da dobijete žig da su zaprimili ili poslat poštom sa povratnicom).

 

Navest sve kaj se desilo, priložiti (ako imate) sporne dokumente, te tražiti da vam se to refundira.

 

Predlažem angažman odvjetnika od povjerenja pa i on može napisati pismo (puno je bolji efekt) i zatražiti sastanak, i na sastanak otići sa njim (a i roditeljima).

 

ako nećeju, a onda tužba ili zaboraviti.

 

FF

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija