Jump to content

dokaz za parking kaznu


ale90

Preporučene objave

Molim pomoc prije dvije godine sam dobio kaznu od pula parkinga ,nisam platio parking.Sad nakon 2 godine dobivam opomenu pred ovrhu od firme autus ulaganja sve skupa sa troskovima od 1000kn.Zanima me da li na sudu oni mogu dokazati ako nemaju sliku auta i registarske tablice samo na rijec osobe koja radi u pula parkingu da sam ja bio tamo.Ja se ne sjecam toga a lako moguce je da taj djelatnik zamjeni broj registracije jer nije lako 8 sati voditi evidenciju o vozilima ako nemas foto aparat,covjek se moze prevariti.Interesira me vase cijenjeno pravno misljenje kad bi doslo do suda da li je njihova rijec bez dokaza vrijednija od moje malenkosti hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozz,

 

moje mišljenje nije pravno ali sam imala sličnu situaciju.. uglavnom, dobila sam kaznu, nisam platila (nisam bila parkirana na tom mjestu iako jesam u blizini), nakon što su počeli prijetit sa sudom napisala sam im da ću tužit ja njih ako mi ne pošalju sliku gdje se točno i jasno vidi broj tablica i mjesto na kojem sam navodno parkirala. Nakon toga mi je stigla isprika da su pogriješili u jednom broju tablice. Znači, ako dođe do suda nebi smjela njihova riječ biti važnija od tvoje jer nemaju dokaza, a u slučaju da dosude njima u korist imat ćeš pravo na žalbu. U žalbi ćeš napisat da ne priznaješ dug bez ikakvih dokaza i da tražiš slike na uvid, koje oni naravno nemaju, i ne bi smjelo bit problema, tebao bi proć bez ikakvih troškova. Jer dešava se to da npr. oni prepišu tablice auta na mjestu na kojem je parkiranje dozvoljeno a ne naplaćuje se, i onda pošalju kaznu da si bio u blizini negdje di je zabranjeno.. od 10 kazni nek trojica plate i njima dobro..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija