Jump to content

Otkaz direktoru


gruber

Preporučene objave

Poštovani ,

Prije tri mjeseca dobila sam otkaz od vlasnika firme nn. Do dana današnjeg nisu me odjavili iz sudskog registra. Vlasnik je iz Rijeke, tamo posjeduje istoimenu firmu. Angažirao je advokata koji je iz Tuzle, i koji se ne javlja na telefon. Jedino znam da je advokat pokupio dokumentaciju firme i pečat , tako da firma fizički vise ne postoji, a PDV prijave niko ne predaje, i već postoji kazna u poreznoj upravi. Naime, sve skupa Lici na cirkus. Provjerila sam u sudu dal postoji bilo šta predato vezano za izmjenu direktora, i naravno nema!!! Jel neko može da mi napise savjet, koji bi to trebali biti moji sljedeći koraci???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

Hvala na odgovoru!

Naime, dobila sam 10.01 ove godine otkaz, gdje piše da mi vlasnik daje otkaz zbog kao tehnološki višak , i s obzirom da je vlasnik u rijeci putem poste mi je poslao otkaz, i rekao da ključeve i pečat predam advokatu, gdje sam naravno dobila napismeno da su preuzeli sve isti dan. Od tada ni traga ni glasa, od advokata, a vlasnik uporno tvrdi da je advokat već sve riješio , al na sudu sam provjerila, i nema ništa. Ja sam i dalje odgovorna osoba.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija