LeeMaa objavljeno: 30. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2012. Zanima me dali netko zna dali je moguće ić na praksu negdje izvan hrvatske,ja sam na prvog godini kao izvanredni student i nigdje nemogu nać takve informacije,dali netko možda zna ima li neka firma di se bavi takvim stvarima,tj. zapošljavanjem studenta na praksu po ljeti i slično ili bih trebao slati određenim firmama zamolbe? Zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Blicka odgovoreno: 2. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2012. AIESEC ti ima super ponude za prakse po par mjeseci - sa smještajem, hranom. Surađuješ sa kolegama u inozemstvu na raznim projektima. Ako te zanima nešto duže, ozbiljnije, i po mogućnosti sa plaćom ja ti predlažem da nađeš internship: http://www.europlacement.com/en/1/1-9-home.html - ovo je jedna od boljih stranica za to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.