LeaLejyka objavljeno: 4. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2012. Bok,tražim pomoću vezi alimentacije.Imam 19 godina,završila sam školu.Moji roditelji su se rastali kad sam imala 5 god..Moj otac nikada nije plaćao alimentaciju!Nedavno mi je baka umrla-od oca majka,pa me zanima dali bi ga ja mogla tužiti i zatražiti novce koje mi je dužan.? Molim vas pomozite mi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 4. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2012. Da, mozete tuziti oca, samostalno, posto ste sada punoljetni. Isto tako, ako studirate ili planirate studirati, otac Vam je duzan placati alimentaciju sve dok redovito ispunjavate svoje studentske obaveze neovisno jeste li redovni ili izvanredni student. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LeaLejyka odgovoreno: 5. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2012. problem je to što ne radim nigdje,a niikako da počnem učiti dalje,nemam novaca.Vozačku nemam,a ti novci bi mi dobrodošli.Hvala na pomoći.Još jedno pitanje.Ako on nema ništa na sebe dali bi i onda mogla dobiti novce od njega.Jer vodi se kao nezaposlena osoba i navodno na njemu nije nista.? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 5. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2012. Ako ovrha nema biti na cemu provedena mozete dobiti pomoc od czss-a, no za to bi trebali biti student, vj. proci dugu administrativnu setnju i sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bartleby odgovoreno: 5. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2012. Sud će utvrditi ima li ili nema imovine od koje se ovrha može naplatiti. Važno je da s tim požurite, zato što postoji rok nakon punoljetstva u kojem još možete tražiti sve zaostale doprinose za uzdržavanje, a nakon toga roka to više nećete moći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.