Jump to content

otvaranje d.o.o -smijem li imati ovrhu?


menta888

Preporučene objave

Dakle ovako..

 

Prije nekoliko godina bivša supruga moga muža je priupitala dali bi bilo moguće da joj se "unaprijed"plati alimentacija.budući da smo tada prodali neko zemljište, a ona je trebala novac za kupnju stana,muž joj je odlučio dati iznos od 25 000 Eur.

Budući da nikad nisu bili u lošim odnosima,muž nije inzistirao na nikakvom ovjeravanju, našvrljali su to na papir i svi sretni.

Muž više nije plačao alimentaciju,klinci su k nama odlazili i dolazili kad su htijeli,i dalje su dobivali od nas đeparac, školske potrepštine, obuću, odječu.

Prije 4 godine je moj muž doživio tešku prometnu nesreću i skoro godinu dana proveo po bolnicama,poslovni partneri su se raspršili, nije se radilo skoro pa ništa,da ne duljim...Obrt smo odjavili lani sa nekim zaostalim dugom od nekoliko tisuća kuna prema poreznoj.na svu tu zavrzlamu još se i bivša gospođa sijetila da godinama nije dobivala alimentaciju-zaboravila na isplatu u kešu od 25 000 eura i krenula u ovršni postupak.Gdje god se moj muž pojavio sa papirom o isplati i dogovoru svi samo niječno kimaju glavom i tvrde:alimentacija se mora plačati.

Okej

Sad ima ovrhu sa porezne i ovrhu od bivše.

Moje je pitanje, pošto smo skuckali neke novce za otvaranje d.O.o i imamo doista dobar poslovni plan, može li moj muž uopće otvoriti d.O.o?ili će mu netko ovrhom leći na temeljni kapital koji uplačuje pri otvaranju poduzeća?

 

Bila bih zahvalna na svakom odgovoru ili iskustvu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija