Jump to content

Skidanje sa HZZ-a, žalba


pierre-senna

Preporučene objave

Radi se o sljedećem slučaju. Djevojka je dobila posao u jednoj poljo-apoteci. Radila je tri dana i treći dan je dala otkaz iz razloga što ju je gazdarica potkradala (cca 50kn svaki dan minusa u kasi, isti slučaj kao i s prethodnom radnicom, te je svaki dan ona morala donijeti novac za manjak u kasi- da napomenem da samo gazdarica ima ključ kase.) Ta tri dana nije bila prijavljena, a papiri su bili kod poslodavca koji je isto namjeravao učiniti u dogledno vrijeme. Djevojka koja je dala otkaz, papire je dobila nakon nekoliko dana na što je morala potpisati da je iste i podignula. Međutim, nakon nekog vremena poslodavac ju je prijavio HZZ-u da je odbila posao, na što ju njezin savjetodavac u HZZ-u skida sa Zavoda (danas) na 6 mjeseci s odgovorom da njih ne zanima razlog zašto je onda posao dobila niti da se ona nema kome žaliti jer je tako po zakonu. Oglas je bio na Zavodu, ona je odbila i to je za njih gotov slučaj. Pa bih trebao odgovor što učiniti dalje, da li se ima kome žaliti i što da učini? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da imate pravo na žalbu!!!! Sve što ste sada napisali sročite u žalbi na rješenje o brisanju iz evidencije HZZ, podnijeti bilo kakav dokaz (bilo što što dokazuje da ste se prijavili na to radno mjesto), ako imate-nije uvjet, i predati ju u HZZ-u koji Vam je i donio pobijano rješenje. Pazite, žalba je 15 dana OD PRIMITKA RJEŠENJA.

uređeno: od pravnica0
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija