Jump to content

gradske cetvrti bez oznacenih parkirnih mjesta


psihozg

Preporučene objave

Zivim u kvartu koji nema obiljezena parkirna mjesta, osim par mjesta za invalide. Desetljecima se parkiraju stanari na nogostupe. U zadnje vrijeme poceo je kruziti pauk kvartom i dizat aute. Jednom mi je zapoceto dizanje automobila i danas je pauk dosao, ali sam se uspio preparkirati prije nego ga je poslikao. Sada je parkiranje postalo lutrija, jer pauk moze dignut bilo koji auto u kvartu jer svaki je po zakonu nepropisno parkiran, pa samim time i svaki su u mogucnosti dignut. Interesira me ima li ikakva mogucnost da se zastitim od takvog postupanja jer ovo je bas maltretiranje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko su sva vozila na nogostupima, postupanje nadležnih je u skladu sa zakonom.

 

Da bi se zaštitili od takvog postupanja treba vam jedan zastupnik u Hrvatskom saboru, klub zastupnika, neko radno tijelo Hrvatskog sabora ili Vlada Republike Hrvatske da predloži izmjenu Zakona o sigurnosti prometa na cestama u kojem će pisati da se članak 84. stavak 1. točka 3. briše i da za izmjenu toga zakona glasa 76 zastupnika.

 

Ako navedenu radnju nije moguće izvesti znači da većina državljanina Republike Hrvatske s pravom glasa ipak ne žele vozila po nogostupima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija