Jump to content

Garaža i X


AlenG

Preporučene objave

Oprostite ako ovo nije Stvarno pravo, molim vas premjestite u pripadajuču kategoriju.

 

Prošle godine su nam dole na putu stavili one stubove, obilježili parkinge tako da sada moramo plačati parking što je OK. Susjeda je imala ispred svoje garaže znak X (znak X je tamo na drugoj strani gdje ljudi parkiraju auta), navodno da ona može izaći iz garaže.....iako svi dobro znaju da može izaći i kad je auto na tom X-u ali eto......nitko nije ništa govorio sve dok prije nekoliko dana nismo naišli na DRUGI X,tj 2 X-a zaredom što je nenormalno. Žena ima 1 garažu i 1 auto, a sin joj ima drugo auto. Sin joj parkira u garažu, a ona na tom drugom X-u, jeli mi itko može pojasniti što se ovo događa? Kako netko može imati 2 X-a na 1 garažu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda su kupili malo boje pa vježbali svoje likovne sposobnosti.

 

Napišite pismo (može i mail) nadležnoj policijskoj upravi, fotografirajte stanje i pitajte da li su oni dali suglasnost za taj prometni projekt.

 

Obavezno napišite puno ime i prezime sa adresom, te dodatno obrazložite radi čega se interesirate za tu informaciju. Ovo zadnje baš i nije potrebno, ali jest poželjno.

 

Mail adrese i poštanske adrese možete naći na internetskim stranicama policije.

 

Oznake na kolniku imaju status prometnog znaka, postavljanje prometnih znakova mora pratiti prometni projekt za što lokalna policijska uprava treba dati suglasnost.

 

Ukoliko suglasnost postoji ne možete više ništa, a ukoliko suglasnosti i projekta nema, prekršen je čl. 13. st. 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te je nužno zasebnim dopisom izvjestiti vlasnika ceste.

uređeno: od petpetica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija