Jump to content

Prijedlog za forum bez brkova


anonimno

Preporučene objave

Legalis je po mome mišljenju jedna od najboljih stranica ikada rađena na ovim prostorima i zato čestitam svima koji su zaslužni da je ona takva kakva jest !

 

Imam konstruktivan prijedlog.

 

Često posjećujući Legalis uočio sam da je Legalis prekrasno mjesto za druženje studenata prava, pa možda i studenata nekih drugih faksova.

 

S druge strane, tu se javljaju mnogi ljudi koji traže pomoć, bilo pravnu, bilo neke druge vrste.

 

Kada svatko od njih postavlja svoju temu, teme se izmiješaju ... i onda mi dođe prijatelj i kaže, pa nema mojeg pitanja a reko si mi da ću dobit odgovor ! Ma naravno da ga ima, samo treba ga naći u svojoj rubrici i to je to.

 

Možda bi bilo ipak na neki način lakše studentima da imaju svoj dio Legalisa, za njih - gdje bi studenti-studentima komunikacija bila na neki način, samo za njih. Tko se želi priključiti, neka. Bilo bi lakše i njima ... a možda i brže.

 

Drugi dio Legalisa neka bude početni/startni i neka ostane takav kakav jest.

 

Drugim riječima, dati mogućnost studentima da biraju : ulazak u početni dio kakav jest, pa onda sami biraju kako dalje, ili pak dodati jednu malu sitnicu u profilu (poput : Student : DA/NE ), pa tko se registrira i prijavi imenom, da jednostavno preskoči sve forume koji ga (u ovom trenutku) možda i ne zanimaju, da ode doslovno odmah na "studentski" forum. A iz njega bi se uvijek mogao odšetati na bilo koju temu ili bilo koji drugi forum ... te ne bi bili uskraćeni ni za što.

 

Možda to i nije jednostavno izvesti ... ipak je ovo samo jedan prijedlog u želji da se pomogne i studentima i svima ostalima.

 

Puno sreće i uspjeha u radu !

 

 

 

:wavey:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija