Jump to content

Nepostojeci iskaz/obavijesni razgovor


haos

Preporučene objave

Pozdrav,

 

molio bih da se nadje koja dobra dusa koja bi mi mogla protumacit situaciju koju cu opisat, i/ ili savjetovat koje korake poduzet. dunno.gif

 

Dobio sam od prekrsajnog suda poziv za glavnu raspravu u vezi jednog predmeta di sam ja prvookrivljeni, a dva prijatelja su drugo i treceokrivljeni.

Policija je izvrsila sa oba moja prijatelja obavijesne razgovore, a samnom nije. U pocetku nisam tome pridavao veliku vaznost jer sam mislio da ce to kad tad uslijediti, no nije.

 

Nakon poziva na glavnu raspravu, kada sam otisao do suda i zatrazio uvid u spise u vezi tog predmeta ostao sam blago receno sokiran kada sam vidio da je uz razgovore mojih prijatelja ocito i obavljen razgovor samnom za koji ja pojma nemam tj. koji se nije nikad dogodio. Stoji da je razgovor samnom kao sa svima kojih se tice taj predmet obavljen i prilozen je u spise.

 

Mene zanima sto sada premda taj razgovor od strane policije samnom nikad nije obavljen, a stoji da je? I kompletan moj iskaz koji nikad nisam dao je u spisima?? gaah.gif

 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pišete nevjerovatne stvari.

 

Izvolite se obratiti unutarnjoj kontroli u MUP-u, ali trebate biti svjesni da lažnim prijavljivanjem kaznenog djela koje se goni po službenoj dužnosti i sami činite sasvim ozbiljno kazneno djelo.

 

S druge strane moguće su greške svake vrste, a ponekad su se i događale nevjerovatne greške.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zao mi je sto je moja situacija nevjerovatna, meni bi isto bilo draze da nije tako.

 

Mozete li mi objasniti koje ja to kazneno djelo cinim ?

Jer ja naprosto ne mogu shvatiti kako u spisima moze postojati razgovor do kojeg nikada nije doslo... Ne vidim kako ja tu mogu biti u ikakvom prijestupu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavisi koji je to dokument kojeg vi sporite, može se raditi o krivotvorini ili davanju lažnog iskaza, a sa vaše strane može se raditi o lažnom prijavljivanju kaznenog djela.

 

Opet ponavljam, moguće da je došlo do greške, zabune, možda je ispitana pogrešna osoba, jednom je čovjek završio na sudu zbog krađe šumskog materijala i tamo se utvrdilo da na stolici za osumnjičenike imaju potpuno pogrešnu osobu, a ne mali broj puta su okrivljenici tvrdili da su "bili na marsu" u to vrijeme, a sve to treba provjeriti netko iznutra.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavisi koji je to dokument kojeg vi sporite, može se raditi o krivotvorini ili davanju lažnog iskaza, a sa vaše strane može se raditi o lažnom prijavljivanju kaznenog djela.

 

Mislim da je rijec o sluzbenim zabiljeskama.

 

ne mali broj puta su okrivljenici tvrdili da su "bili na marsu" u to vrijeme, a sve to treba provjeriti netko iznutra.

 

Ja do marsa nisam bio :)

Gotovo svo vrijeme sam bio na adresi na kojo sam i prijavljen. Da mi se na bilo koji nacin javilo da se trazi moja prisutnost... pravac stanica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija