Jump to content

Ovrha-Zaključen datum dolaska ovrhovoditelja,pomoć molim.


igor1985zg

Preporučene objave

Dakle,

prije par mjeseci je bio ovrhovoditelj i popisao imovinu,popisao je naime samo pc i monitor,ali nije na njih stavljao nikakve naljepnice ni precizno pisao modele.

Sada sam dobio od općinskog suda da datuma 20.10.2012 u 15h se ovrha provodi,

Ono što me zanima da li oni mogu uzeti samo ono šta je popisano ili neke nove nekretnine (ukratko da li trebam skidat klimu,sakrivat TV itd).

Navodim kako piše u dopisu:

Kako ovrhovoditelj za uredovanje nije osigurao sve potrebno za oduzimanje,otpremanje i povjeravanje na čuvanje oduzetih pokretnina,naredno ročište za oduzimanje zakazuje se za taj i taj datum,a za koje je ovrhovoditelj dužan osigurati sve što je potrebno za provedbu ovrhe.jer će se u protivnom pvrha obustaviti temeljem čl. 133.a st. 6. OZ.-a.

 

Zatim upozorenja o bravaru i policiji ukoliko ih ne pustim itd.

 

Znači moje je pitanje da li oni dolaze po ono šta su zapisali prilikom prvog izlaska,da li rade ponovo popis i da li mogu novostečene stvari oduzeti na licu mjesta te kakva je situacija pošto živim u trojnom objektu,kuća sa tri obitelji,svaka sa svojim stanom i posebnim ulazom a pošto svi glasimo na istu adresu da li postoji mogućnost ulaska u njihove prostore?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija