Jump to content

na sastanku s radnicima neutemeljeno i tendenciozno okrivljen (prozvan)


otkaz

Preporučene objave

Zbog teškog stanja u komunalnom društvu (dugovi zbog neplaćenih - netransferiranih sredstva hrvatskih voda projektnim kućama dolaze na "naplatu" putem izvjesne blokade računa našeg Društva) sadašnji direktor održao sastanak samo s "vanjskim" radnicima te mi prenio da se mene okrivljuje za sve... da će letjeti glave i slično. (bio sam lani 9 mj v.d. direktora do raspisivanja natječaja i izbora novog a po isteku mandata bivšeg - iz kojeg se navedeni dugovi "vuku").

Obzirom da svi financijski dokazi i pokazatelji govore o kakvim se razlozima-dugovima radi a obzirom da (kao dio "kancelarijskog" kadra) nisam bio pozvan na navedeni sastanak, obzirom da imam navedena saznanja o klevetama - imam li pravnog temelja podnijeti kaznenu ili kakvu prijavu protiv anonimnih uvreda (obzirom da i ne tražim sadašnjeg direktora da mi imenuje te likove) i da li to radim u mjesnoj PP MUP-a ili u Državnom odvjetništvu..... obzirom da me iskreno strah da bi namjerno kanalizirani bijes kojeg očito "netko" svjesno sa sebe skreće na mene mogao nekog ponukati na kakvu glupost (ponavljam: navodno se spominjalo i "letenje glava") mislim da bi mi bilo pametno otići i u MUP. Molim žurno savjet - Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija