Jump to content

Psovanje susjeda


polajne11

Preporučene objave

Kako me je vlasnik kuće pred nekoliko godina optužio da se je njegova maslin počela sušiti,radi mojeg grila.Rekao sam mu da se maslina suši jer mu čovjek koji čuva njegovu kuću nije zaljevao maslinu,a da je moj gril plinski,te da nema na dimnjaku vručine.Kako grane masline se spuštaju do 1,5 m na gril,rekao sam da obrezuje grane.Ove godine ponovno su grane pod težinom maslina se spustile na gril,te sam odrezao grane /susjed

je u Njemačkoj. Prvo pitanje : da li imam pravo rezati grane,koje prelaze među-granicu ?

Cestom je prolazio čovek koji čuva tu kuću,te mi je psovao majku.Rekao sam mu da ću ga za prekršaj psovanja prijaviti policiji,te da je susjeda na balkonu čula psovanje.On je vidio susjedu. Nakon toga dolazi policija te uzima moje,susjedine i psovača izjave.Kod susjeda dolaze 2 sina i 1 žena od sina.1 sin i njegova žena rade u policiji/ Nakom nekog vremena odlaze.Predvečer se vračaju 1 sin /ne radi u policiji i žena koja radi u policiji .Tada ih čovjek psovač pita :kako je bilo trgovanje u policiji ? Na što mu sin odgovara : ne boj se ,ne će biti prijave protiv tebe.

Netom prije je taj susjed došao i slikao moje objekte i maslinu,te da će me prijaviti da platim štetu.Ujedno je mojoj supruzi priznao da je psovao ,ali nekako drugačije,nego što sam ja dao izjavu.Moja mu je supruga rekla da se makne od nas,da mi s njim nemamo ništa i da nas ostavi na miru. Ujedno sam nakon čitavog saznanja napisao pritužbu te sam je poslao MUP-u,Uredu za ljudska prava... pri Vladi,Uredu za pritužbe

predsjednika Republike i Pučkom pravobranitelju,radi sumnje o namještanju izjava,odnosno zataškavanju.Taj susjed mi je pred nekoliko godina prijetio da će me zatući sikirom,nićim izazvan na prijetnju. Kakva su moja prava na iznesene činjenice ?

uređeno: od polajne11
tekst
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija