Jump to content

Svezi glede poreza na nekretnine ili kako ga vec deklarirali


ninohr

Preporučene objave

Vele kao da će uvesti namet na neupotrebljavane nekretnine pa se zalete sa objasnjenjem ( jerbo nisu gospodari nego ... :-) ) da trebaju prikupiti novaca, stavljanjem nekretnina u funkciju i u cilju sprjecavanja sive ekonomije - iznajmljivanje na crnjaka.

 

Za prikupljanje novaca porezni obveznici nisu krivi što je država pred rasulom i nek izvole raditi svoj posao dakle tužba bandi jer pokazuje nesposobnost a što se lomi preko novčanika p.o.-a. Stavljanje nekretnina u funkciju ide tužba marvi jerbo bi, kak po običaju crveni vragi delaju, opet rivljaju nos u tudje ambare i otimali bi ono kaj je neko teškom mukom stvoril. Zanima me ovo treće da li postoji mogučnost da putem treće strane ( agenta za nekretnine ili slično ) ponudim na tržištu pokazujući spremnost za to što se očekuje ( najam, prodaja ) e da ne bi plačao porez koji je u biti kazna za to što ja ne-nešto sa mojim a oni bi o tom odlucivali i ... razmete me ne ? :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija