pinkpanther objavljeno: 21. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 21. studeni 2012. Živim u stanu sa suprugom i maloljetnom kćeri koji sam dobio na korištenje od grada Zagreba prije više od 15 godina (socijalno ugrožena obitelj sa više djece). U mirovini sam,a supruga još radi. Sva ostala djeca koja su u međuvremenu postala i punoljetna odselili su se i nisu više prijavljeni na ovoj adresi. Nakon ostavinske nasljedio sam stan od oca koji je manji od ovog u kojem živimo i jedini sam nasljednik te nekretnine za koju sam dobio i vlasnički list. Da li to nasljedstvo može utjecati na pravo na korištenje gradskog stana?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 2. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2012. Istovjetna tema vec postoji u u forumu radnog prava,na koju je odgovoreno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.