buldozer objavljeno: 30. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 30. studeni 2012. Zaposlen sam u firmi a u slobodno vrijeme se bavim fotografijom, slikam vjenčanja i sl. Želio bi se legalizirati da se mogu tu i tamo reklamirati, a i mirne duše raditi ono što volim. Obrt mi ne dolazi u obzir jer trogodišnje stažiranje u struci uz majstorski ispit je nemoguća misija. Da li je fotografija, konkretno slikanje vjenčanja, djelatnost za koju je potrebna škola, majstorski ispit i u d.? Želio bi raditi legalno, plaćati porez, vjerujem da bi još uspio i nešto zaradit, dali je j.d.. riješenje za mene? Unaprijed zahvaljujem ako netko odvoji vrijeme za odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 30. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 30. studeni 2012. Poštovani, po slovu zakona majstorski ispit potreban Vam je i u slučaju da radite u d.., osim ako ne zaposlite nekog drugog tko zadovoljava uvjete. Druga je stvar naravno što danas mnogi tako rade (bez majstorskog), pa dok ide ide. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.