Bezimeni777 objavljeno: 11. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2012. Prije svega lijepi pozdrav svim sudionicima. Ovo je moj prvi post na ovom forumu pa mi oprostite radi prostog izrazavanja (pravo mi nije struka). Predmet cu maksimalno skratiti, u slucaju da izostavim kljucne informacije, slobodno me trazite naknadno, biti cu vam zahvalan na savjetu. - u kolovozu 2010. pauk odvozi auto sa mjesta oznacenog za parkiranje invalida - saljem zalbu, prilazem dokaze (pozitivno rjesenje grada zagreba o iscrtavanju mjesta za parkiranje invalida na zahtjev vlasnice vozila, invalida, na istoj adresi sa koje je vozilo premjesteno, znak pristupacnosti, te drugu dokumentaciju koju smatram relevantnom - vlasnica je invalid, auto parkiran na istom mjestu godinama) - travanj 2011 - presuda prekrsajnog suda "oslobada se optuzbe" - pocetak 2012 - saznajem za ovrhu na ime vlasnice vozila a vezano za trosak premjestanja - saljem presudu i relevantnu dokumentaciju Zagrebparkingu - dobivam odgovor koji nije vrijedan spomena - predmet se vodi u javnobiljeznickom uredu Burec koji ce poslati prijedlog ovrhe (rjesenje o ovrsi?) Ljubazno molim pravni savjet. Davno sam na forumu nasao jedan opsezan odgovor na ovu temu koji mi je dao nade, sada ga vise ne mogu pronaci. Otprilike je glasio: niti jedan javnobiljeznik/sudac/ovrsitelj nece potpisati ovrhu u slucaju da imam pravomocnu presudu. Volio bi da mi to netko i potvrdi u slucaju da je navedeno tocno. U svakom slucaju iznimno zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 12. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2012. Moguće je da će javni bilježnik kako to navodite potpisati takav prijedlog za ovrhu, no ukoliko su argumenti takvi kavi jesu, a oprezan sam jer ne vidim kakav je to odgovor bio na prigovor, valjda ćete to moći osporiti u parnici. Ukoliko nešto stigne potrebno je u roku pobijati istu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.