tin12345 objavljeno: 28. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 28. prosinac 2012. ima li itko od branitelja da je možda imao smrtni slučaj ove godine i zatražio pomoć od zaklade zbog smrti užeg člana obitelji? Ja sam na žalost imao i predao papire krajem 3 mjeseca i još uvije ništa:mrki: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivica623 odgovoreno: 1. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2013. izgleda da ovi ne daju nikome ja predao u 2 misecu i ništa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dewill odgovoreno: 1. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2013. Ivica,Tin,nazovite broj 01 3658-011,javiti će se gospođa Brekalo,ili nju tražite,objasnite joj vašu situaciju i žena će uraditi sve da vam pomogne.Inače,radi u centru za psihosocijalnu pomoć braniteljima Zagreb Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.