laura153 objavljeno: 9. siječanj 2013. objavljeno: 9. siječanj 2013. Pozdrav, imamo sudski spor koji traje već od 2006. godine. Prvostupanjski sud je presudio u našu korist. Nakon te presude podignuta je žalba suprotne strane te je drugostupanjski sud presudio u njihovu korist. Sada moj otac i djed kao tužitelji moraju vratiti troškove tuženiku koji iznosi približno 12.000,00 kn. Moj otac nije zaposlen u RH, a djed dobiva mirovinu u RH. Vjerojatno će djedu sjesti na mirovinu. U roku od 8 dana moramo platiti dug ili će krenuti sa ovrhom. Zanima me sada dali postoji mogućnost da djed otvori u FINI zaštićeni račun da mu ne blokiraju mirovinu?? Citiraj
Sepolco odgovoreno: 16. siječanj 2013. odgovoreno: 16. siječanj 2013. tek kad dodje ovrha možete tražiti otvaranje zaštićenog računa. Ako imate odvjetnika nek stavi neki izvanredni pravni lijek,ne odgađa ovrhu, al budući da je presuda preinačena možda je Vrhovni sud ukine! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.