Jump to content

Ovrha hzzo - dopunsko osiguranje


future

Preporučene objave

Molim savjet što napraviti. Danas primila Prijedlog za ovrhu ... koja se odnosi na dugovanje za policu dop. osiguranja za period 26.3.2010. - 25.3.2011. poništena polica 25.3.2012. i za period od 26.3.2011. - 25.3.2012. u ukupnom iznosu od 2.233, 83 kn.

 

Da li ima smisla davati prigovor tj. žalbu i osporavati u cjelosti, iz razloga što je izvršena uplata samo 1 rate i to 30.3.2010.g. i pozivati se na čl. XI Raskid ugovora ;

 

XI. (RASKID UGOVORA) -Ako ugovaratelj ne plati dospjelu premiju do ugovorenog roka, niti to učini koja druga zainteresirana osoba, Zavod raskida ugovor nakon isteka tridesetog dana od dana kada je ugovaratelju uručeno preporučeno pismo Zavoda kojim ga se opominje da plati dospjelu premiju. Taj rok ne može isteći prije nego što protekne 60 dana od dospijeća premije. U svakom slučaju, ugovor se raskida, ako premija nije plaćena u roku od 90 dana nakon njezina dospijeća.

 

Zahvaljujem unaprijed, ako netko ima sličnih iskustava i pokoji pametan savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija