Jump to content

Neizvrsavanje dobrotvornog rada po drugi put.


aliandra

Preporučene objave

Pozdrav dobio sam 3 godine uvjtne i 120 sati dobrotvornog rada prvi put sam odradio 50 sati i nisam dolazio dalje pozvali su me drugi put na sud i dali mi nesto kao drugu priliku da odradim jos tih 70 sto mi ostalo uz rok mjesec dana . Odradio sam kojih 25-30 sati kasnije nisam vise dolazio. Sad sam dobio poziv za sud za 25.1 znaci za 10 dana na pozivu pise obavezan prijem. Jel bi mogo nesto reci ili napraviti da dobim trecu priliku , Jel bi mogo nazvat socijalno posto dobrotvorni rad ide preko njih pa sa njima dogovorit da odradim to sto mi je ostalo bez odaziva na sud. Jer kolko mi se cini da idem u zatvor ako se pojavim na sudu. Mozete mi nesto savjetovati ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hitno na socijalno, ne nazvati nego osobno otići. Ako do 25.1. vam odrede da možete odraditi sate ili da započnete odrađivati sate sud vam može uzeti to u obzir te privremeno odgoditi opoziv uvjetne. Inače ovo ne radim već sam dajem pravne savjete, al da ste toliko lijeni da ne možete odraditi 70 radnih sati u mjesec dana. Ljudi ih odrade u 10 dana za crkavicu, a vi se tu zezate (blago rečeno), a znate da možete u zatvor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija