Jump to content

Sudska presuda (izgubljena)


livadica

Preporučene objave

Poz

 

Ako netko zna kako da dodjem do stare sudske presude. Ja je ne ogu nac a treba mi. Isao sam u Vukovarsku u pisarnicu i tamo su mi rekli da oni cuvaju samo zadnjih 10 godina a ovo je iz 1986 godine.

 

Mozd anetko nekakvu ideju kako da dodjem do presude?

Naime radi se o tjelesnom ostecenju i presudi o osteti koju smo dobili (i potrosili). Sad amo predali zahtjev za tjelesno ostecenje gdje uopce nisu uzeli razmatrat da mi fali jedan prst i dio ostala 3 prsta. (presa je pala na ruku). Eto mi smo tu presudu doobili prije 20 godina .Ostetu takodjer al nikad nismo ostvarivali neko pravo na osnovu tjelesnog ostecenja ili invalidnosti.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mene presuda zanima jer je uz nju bila vezana medicinska dokumentacija od sudskog vjestaka koji je napisao da je ostecenje 30%. a sad mi ovi na utvrdjivanju vrde da tjelesnog ostecenja nema. Samo da spomenem da mi prsti nisu izrasli i da ih i dalje nemam al ocito danasnje utvrdjivanje tjelesnog ostecenja nije isto kao prije 20 godina pa mi eto zato treba ta presuda i nalaz vjestaka gdje pise da je to vec utvrdjeno. napominjem da ja samo utvrdjujem tjelesno ostecenje i ne trazim naknadu na osnovi tjelesnog ostecenja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija