111andja objavljeno: 23. siječanj 2013. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2013. Suprug je vlasnik 1/3 kuće , a njegova majka 2/3 kuće koju će ugovorom o doživotno uzdržavanju naslijediti suprug.Kuća je jako stara (izgrađena prije 1960. godine) i ide u "L". Mi smo na dio stare kuće dogradili novi dio. Prošle godine na kućnu adresu dobili smo dvije komunalne naknade: jedna na ime supruga, a druga na ime majke. Tada sam platila obje jer su svima poslali opomene pred ovrhu. Zanima me da li moramo platiti obje naknade ili možemo i na temelju čega žaliti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 23. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2013. da bi se imali pravo žaliti morate prvo dobiti rješenje za komunalnu naknadu . u rješenju je navedena kvadratura korisnog prostora na koju plaćate naknadu. bez rješenja niste obvaznici plaćanja komunalne naknade. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.